Støt os

Her kan du se mere om de muligheder, du har for at støtte Landsforeningen Autisme - og arbejdet for mennesker med autisme.

Landsforeningen Autisme arbejder for at forbedre forholdene for børn, unge og voksne med autisme - og støtte deres familier.

Vi har brug for dig til at hjælpe os med at forbedre forholdene, og vi er meget taknemmelige for alle former for støtte - både moralsk og økonomisk.

Hvis du vil støtte vores arbejde, er der flere måder, du kan gøre det på:

Donation

Såfremt du ønsker at donere et bidrag til foreningen, så kan du gøre det ved at overføre beløbet fra din egen bank til Landsforeningen Autismes konto:

Arbejdernes Landsbank
REG. 5323
KONTO NR. 0318970

Eller du kan overføre direkte fra din mobil på MobilPay på nr. 73509

Testamente

Du kan også støtte Landsforeningen Autisme på langt sigt ved at have os i tankerne, når du skriver dit testamente.

Landsforeningen Autisme er en godkendt humanitær organisation og er derfor fritaget for at betale arveafgift - hele arven går dermed ubeskåret til foreningens formål.