Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Menu

SIKON-konferencen 2025 afholdes mandag d. 28. og tirsdag d. 29. april i Konference- og kulturhus ODEON i Odense. 

Frokostbuffet ODEON DAG 1

 

KOLDT

 

  • Svampetærte med humus og ærteskud (serveret på tallerken med brød og smør)
  • Fiskefrikadeller med remoulade og citron

 

VARMT 

 

  • Bagt laks med urtedressing ved siden af
  • Brændende kærlighed med kartoffelmos og syltede rødbeder
  • Tarteletter med høns i asparges 
  • Vegetariske ruller med sød chili sauce
  • Klassisk råkost med tranebær og græskarkerner
  • Sprøde salater og dressing med udvalg af tilbehør: ærter - majs - gulerod - nødder - rosiner
  • 2 slags oste med knækbrød
  • Brød og smør

FROKOSTBUFFET  ODEON DAG 2

 

KOLDT

 

  • Æg og rejer med mayonaise (serveret til bordet med brød og smør)
  • Skinke fra Grambogaard med italiensk salat

 

VARMT

 

  • Frikadeller med syltet rød spidskål
  • Fiskefileter med remoulade og citron
  • Sprøde risottokugler med mild chilidressing ved siden af
  • Broccolisalat med rosiner og solsikkekerner
  • Mixet grøn salat med udvalg af tilbehør til den grønne salat : Edemamebønner - blomkål – tomat og agurk
  • 2 slags oste med knækbrød 
  • Brød og smør

Frokost DAG 1 HOTEL H.C. Andersen

 

KOLDT

 

  • Fiskefrikadeller med remoulade og citron ved siden af
  • Skinke med mayonnaise og tomat ved siden af

 

VARMT

 

  • Ribbensteg med rødkål ved siden af
  • Stegte kyllingelår med agurkesalat ved siden af
  • Bagt laks med urtedressing ved siden af
  • 2 slags ost med hybenkompot 
  • Salatbar bestående af:
    cherrytomater, agurker i tern, majs, ærter, feta, blomkål, salatblade, revet gulerødder, rosiner og dressing ved siden af.
  • 2 slags ost med knækbrød
  • Brød og smør

FROKOST DAG 2 HOTEL H.C. Andersen

 

KOLDT 

 

  • Æg og rejer med mayonnaise (delt op) 
  • Leverpostej med rødbeder ved siden af

 

VARMT

 

  • Bagt svinefilet med stegte svampe ved siden af
  • Fiskefilet med citroner og remoulade ved siden af
  • Sprøde risottokugler med mild chilidressing ved siden af
  • Salatbar bestående af:
    cherrytomater, agurker i tern, majs, ærter, feta, blomkål, salatblade, revet gulerødder, rosiner og dressing ved siden af.
  • 2 slags ost med knækbrød
  • Brød og smør

Aftenbuffet

 

  • Bagt torsk med karse rødløg og kapers henover
  • Kyllingebryst fra Rokkedahl
  • Italienske kødboller i tomatsauce
  • Falafel med salsa ved siden af
  • Bagt blomkål
  • Stegte persillerødder (genkendeligt)
  • Små bagte kartofler
  • ”Brun sauce” sauce
  • Pastapenne vendt i en karry dressing og grønkål
  • Sprøde salater - vinaigrette
  • Udvalg af tilbehør: tomat, agurk, peberfrugt, revet rødbeder og kikærter
  • Chokoladekage med rørt vaniljeis og frugtsalat
  • Brød og smør på borde
SIKON Logo

SIKON

SIKON er Autismeforeningens store årlige forårskonference