Telefonrådgivning

Alle medlemmer af Landsforeningen Autisme kan benytte vores telefonrådgivning. Telefonrådgivningen er gratis, anonym og fagligt funderet. Den varetages af kompetente fagfolk fra Det Nationale Autismeinstitut. Telefonrådgivningen er rettet mod at skabe et fortroligt rum for personer med autisme og deres pårørende, hvor de kan søge råd, vejledning og hjælp til problematikker i relation til autisme.

Det kan f.eks. være udfordringer relateret til:

Trivsel og ensomhed,
Problemskabende adfærd,
Konflikthåndtering, Autismeforståelse,
Søskende problematikker,
Ufrivilligt skolefravær,
Uddannelse og job,
Parforhold m.m

Rådgivningsteamet i telefonrådgivningen består af et engageret og kompetent team, inden for det specialpædagogiske område og med ekspertise indenfor autismeområdet. Faglighed, imødekommenhed, interesse og respekt er nøgleordene i vores telefonrådgivning. Vi tilstræber os at skabe en åben og tryg kontakt, til den som henvender sig.

Rådgivningen kan foregå telefonisk eller via chat/SMS.

Rådgivningens åbningstider er:

Mandag og torsdag kl. 13.30 – 15.00
Tirsdag og onsdag kl. 8.30 – 10.00
Desuden tirsdag aften kl. 19.30 – 21.00.

Du kan ringe til telefonrådgivningen på telefon:

31630240 eller 31630250

Der er altid to åbne telefoner