Overgangen til voksenlivet

Event dato:
25. feb. 2019 - 25. feb. 2019

En 3-timers temaaften

Der er mange overgange i livet. Fra barn til ung til voksen. Fra skole til uddannelse til beskæftigelse. Fra at bo hjemme til at bo selv.

På denne temaaften sætter vi fokus på overgangen fra ungdoms- til voksenliv og fra uddannelse og skole til arbejdsliv.
Temaaftenen er målrettet pårørende, sådan at de bedst muligt kan hjælpe deres unge, til en god overgang til voksenlivet.

Temaaftenen behandler emner som

• Hvordan kan man bo og med hvilken støtte? Hvilke muligheder findes der?
  • Uddannelse og beskæftigelse. Hvordan er støttemulighederne under uddannelse eller i beskæftigelse og hvordan får den unge/voksne den rette og nødvendige hjælp og støtte?
  • At være myndig og selvbestemmende – hvad betyder det?

På temaaftenen får de pårørende også mulighed for at tale med hinanden, sparre og udveksle erfaringer.

Forældre og pårørende

Kursusleder/underviser

Faglig leder, Linda Schwartz Larsen, Det Nationale Autismeinstitut

Temaaften

25. februar 2019 kl. 18.00 - 21.00

Deltagerantal

Max. 24

Kr. 250,- pr. deltager,
som dækker kursusmaterialer og forplejning.

Høje Taastrup

Lotte Irlind
kursus@autismeforening.dk
eller tlf. 20 57 63 30